voor financiële en belastingzaken

Boekhouder Heerhugowaard

voor inboeken administratie, aangifte btw aangifte, inkomstenbelasting ondernemer en beantwoorden van al uw vragen op mijn vakgebied.

wie ben ik?

Ik ben geboren in de 50er jaren in het mooie dorp Schagen als 6e kind uit een gezin van 8 kinderen. Mijn vader heeft altijd eigen ondernemingen gehad moest hard werken om de boel financieel draaiende te houden.

En veel ondernemers van tegenwoordig staan voor diezelfde uitdaging. U moet hard werken en komt dan meestal niet toe aan wat de fiscus van u verlangd. Een boekhouding die op orde is en het op tijd doen van uw aangifte IB en omzetbelasting. Die werkzaamheden kan ik voor u uit handen nemen. Wanneer het u uitkomt kunt u mij de boeken komen brengen of indien u dat wilt doen we het digitaal.

Ik heb geen van 9 tot 5 en maandag tot en met vrijdag mentaliteit, maar ik wil er gewoon voor u zijn als u vragen hebt, of dat nu op maandag morgen is of op zondag avond.

Eind jaren 70 ben ik getrouwd en kort daarna zijn mijn man Jack en ik samen een eigen winkel begonnen. Sindsdien heb ik de boekhouding van onze ondernemingen en de aangifte van omzetbelasting en inkomstenbelasting altijd zelf gedaan. Eerst alleen voor ons eigen bedrijf, later ook voor andere ondernemers.

Aan ervaring dus geen gebrek, maar toen was toen en nu is nu.

Ik wil er niet alleen zijn voor de klanten die de bonnetjes nog in een schoenendoos komen brengen, maar ook voor de nieuwe ondernemers die zijn opgegroeid achter hun computer. Daarom ben ik een aantal jaar geleden opnieuw naar school gegaan en heb alle kennis die je tegenwoordig nodig hebt tot me genomen. Ben met goed gevolg voor deexamens praktijk diploma boekhouden en moderne bedrijfs administratie geslaagd en kan nu dus ook op de nieuwerwetste manier voor u aan de slag.

Dus wilt u samen met mij aan uw administratie werken om zo kosten te besparen? Of wilt u het meeste zelf doen en heeft u mij alleen noidg als back up en voor de aangifte inkomstenbelasting? Alles is bespreekbaar.

Wat biedt ik dan meer dan uw huidige boekhouder als u die al heeft?

Ik neem aan dat die ook verstand van zaken heeft,

tijd voor u maakt als het u uitkomt,

waarbij u ook een deel van uw administratie zelf kunt doen zodat u op uw kosten bespaart,

en dat u altijd dezelfde persoon aan de telefoon krijgt die met u meedenkt en betrokken is bij u en uw zaak.

Dan kunnen alleen mijn scherpe tarieven u misschien overtuigen om mij te bellen voor een afspraak?

Hoe kan ik tegen zulke scherpe tarieven werken? (Vanaf 85 euro excl btw per maand neem ik u de hele administratie uit handen). Doet u al veel zelf en wilt u alleen controle op uw werk en iemand die de aangifte ondernemer voor u verzorgd? Ook daarvoor heb ik zeer mooie tarieven.Wel ik heb geen dure overhead, werk vanuit huis dus heb gewoon lage kosten. En kosten die ik niet maak hoef ik ook niet aan u door te berekenen. Zo houden we samen de kosten in balans!


Contact

Ella Kooy

Stationsweg 57
1702 AB Heerhugowaard